tiistai 26. tammikuuta 2016

Sukkainen tammikuu

Enpä ole koskaan näin nopsaan saanut näin montaa paria sukkia valmiiksi. Ihan älyttömän nopeaa oli noita neuloa. Olin joskus viime syksynä aloittanut pari noista ja neulonut noin 15 kerrosta. Sitten olivat painaneet jouluneuleiden kiireet päälle ja sukat olivat jääneet kesken. Mutta nyt ne kaikki valmistuivat.

Vasemmalla ensimmäisenä oleva sukka on neulottu Novitan 7-veljestä langoista (811 raita ja 060 beige). Jotenkin ihastuin tuohon raita langan väriin, vaikka turkoosi onkin enemmän minun värinen.

Toinen vasemmalta on Novita Polku (Paprika) ja Drops Alpaca (5575 tummansininen). Näistä sukista tuli todella pehmeän oloiset ja mietinkin, että mahtavatko kestää arkisukkina vai pitäisikö pyhittää unisukiksi.

Harmaa-sini raidalliset sukat kolmantena vasemmalla ovat nekin Novitaa. Harmaa on 7-veljestä ja vaalean sininen Usva lankaa.

Oikealla olevat sukat ovat Novita Nalle Taikaa (879) ja Drops Alpaca (2918) lankoja.

Kaikki nämä pitkävartiset sukat on neulottu Knit Pro Cubis 3,5 mm puikoilla ja lyhyt vartiset 4 mm kuutiopuikoilla.

Tästä pikaneulonnasta (jokuhan voi toki neuloa vielä nopsampaa, mutta minulle tämä oli todella pikaneulontaa) jäi päälle sellainen vauhti, että uudet sukat jo odottaa puikoilla.1 kommentti: