perjantai 11. syyskuuta 2015

Lankaostoja


Lankavaraston päivitystä. Siellä olikin jo iso aukko noiden turkoosi lankojen kohdalla. Janne lanka oli tässä jokunen aika sitten tarjouksessa Lankamaailman verkkokaupassa ja tuo turkoosi värikin sattui olemaan sopiva, niin pitihän sitä hamstrata.  Ostin samalla kokeiluun Svarta Fåretin Ullgarn 3 säkeistä villalankaa, joka osoittautui niin ihanaksi neuloa, että taidan ostaa lisää. Ensin kuitenkin vielä koepesen koetilkun varmuuden vuoksi. Tästä olisi tarkoitus neuloa oikeita kunnon villasukkia ja lapasia itselle. 

Pirtin kehräämön lankaa ostin paikallisesta lankaliikkeestä. Meinasin neuloa tästäkin kunnon villasukat ja raidoittaa ne tuolla turkoosilla Jannella. Tämäkin on täysvillaisen langan kokeilu, kun minua on pikkuisen viime aikoina alkanut ärsyttämään langat, jotka ei ole 100 % villaa. Ne tuntuu jotenkin tekokuituiselta. 

Pitihän minun sitten kuitenkin tilata myös Novitan tarjouksesta lankoja. Sattui nimittäin niin, että  löysin kotona olevasta lankavarastosta kerän Jussi lankaa ja tein siitä itselleni sukat. Ihme kyllä ne osoittautuivat lämpimiksi. Tilasin sen vuoksi 6 Jussipussia ja niissä oli aika kivat nuo värit: harmaa, siniturkoosi, violetti ja jännä ei ihan vaalea pinkki. Noihin kaikkiin on jo nyt tullut työvarauksia. Saas nähdä riittääkö langoista itselleni ollenkaan, vaikka omiin tuleviin  sukkiin niitä ensin ajattelin. Ostin Novitalta myös uutta Nordic woolia, 7-veljestä raitaa ja Huvilaa tiskirätteihin sekä Angry birds minikerä pakkauksia lapsukaisen (12 vuotta) alkaviin käsityöharrastuksiin. On se hyvä, ettei nää kaikki langat mene vain minun oman neuloosin hoitoon ja toisaalta pitäähän sitä tilauksia tehdä, kun lapsella on alkava neuloosi tulossa. Eikö?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti